maanantai 16. helmikuuta 2015

Listaus: Pokemon-tyypit

Eli tässä tulee nyt tämä ensimmäinen lista, joka oli aika helppo toteuttaa ja järjestyksen miettiminen oli lasten leikkiä :3 Eli oon laittanut kaikki pokemontyypit järjestykseen omien henkilökohtaisten mielipiteitteni mukaan :)




18.  Rock

Oon aina vihannut eniten kivityyppejä.. onhan niiden joukossa pari ihanaa poksua, mutta suurin osa on kauheita :( Vihaan myös kivityypin liikkeitä, koska kaikissa on huono osumis-/tarkkuusprosentti.






17. Steel

Terästyyppi on muuten ihan kiva, paitsi että hyviä terästyyppejä on niin vähän! Haluan että niitä olisi enemmän. Useilla terästyypeillä on tosi huonot liikkeet ja ne ovat hitaita. Tykkään kyllä liikkeistä, kuten flash cannonista :3 myös yksi lempilegendaarisistani on terästyyppiä.





16. Bug

Tälle on yksinkertainen selitys: VIHAAN ötököitä! :D myös se, että suurin osa ötökkätyypeistä on verrattuna muihin tyyppeihin todella huonoja ja niillä on paljon heikkouksia on syy sille miksi ötökät ovat sijoittuneet niin huonosti listallani.






15. Poison

Tästä en oikein osaa sanoa mitään. Käytän tosi harvoin myrkkypokemoneja, mutta ei minulla mitään pahaakaan sanottavaa niistä ole. Paitsi, että suurin osa niistä on rumia :P







14. Ghost

Kummitukset ovat siistejä ja niitä on kiva käyttää normaali- ja taistelutyyppejä vastaan^^ Ne ovat suhteellisen voimakkaita mutta myös sen takia todella yliarvostettuja. En käytä otteluissa sellaisia poksuja, joita muut käyttävät aivan liikaa... se on tylsää.






13. Ice

Melkein kaikki jäätyypit ovat kauniita tai söpöjä :3 Haluaisin käyttää niitä enemmän, mutta niillä on niin paljon heikkouksia. Jääpoksuissa on jotain maagista, mikä tekee minuun vaikutuksen. Tykkään myös jäätyypin liikkeistä todella paljon, koska ne näyttävät niin kauniilta^^.





12. Fairy

Sitten tämä uusin tyyppi.. en oikein tiedä mitä niistä pitäisi ajatella.
Keijut ovat kivoja kun ne ovat immuuneja lohikäärmeille, mutta en ole oikein ihastunut minkään keijupoksun ulkomuotoon ja siksi ne eivät päässeet top 10:een.






11. Dragon

Oli todella vaikeaa päättää laitanko ensin keijut vai lohikäärmeet :S
Ottelijat käyttää ihan kamalasti lohikäärmetyyppejä, koska ne ovat vahvoja ja ihan siistin näköisiä. Sen takia minullakin pitäisi aina olla tiimissäni keiju, että olisin etulyöntiasemassa, mutta sitten niillä on myös terästyyppi siltä varalta :( En tykkää.





10. Fighting

Tykkään taistelupokemoneista tosi paljon :3 oon aina ollu kiinnostunu kaikenlaisista taistelu-/puolustuslajeista ja sen takia taistelutyypit on ihania. Plus ne on kovia eikä anna periks^^.







9. Grass

Ruohostartterit on tosi ihania ja muutenkin tykkään tästä tyypistä paljon. Ruohotyypin liikkeet on siistin näkösiä ja se on kivaa kun on esim. leech seed, joka hitaasti vie vastustajalta energiaa. Ja synthesis on kanssa tosi kiva liike! Mulla ei ole mitään pahaa sanottavaa ruohotyypeistä.





8. Psychic

Rakastan meedioita :3 ne on niin mystisiä ja arvaamattomia! Ne on aika hauraita eli siis niillä ei oo kauheen hyvä puolustus, mutta hyökkäysvoimaa ja nopeutta on senkin edestä. Tykkään lähes kaikista meediopokemoneista.






7. Fire

Tulistarttereista pidän ehkä vähiten, mutta silti yleisellä tasolla ne on tosi kivoja ja vahvoja. Tykkään tulesta elementtinä ja se on ihanaa kun se lämmittää *3*. Tuntuu, että tulipoksut voi tuhota kenet vaan yhellä iskulla, jos vastustajalla ei ole hyvä puolustus. Niillä on vain vähän heikkouksia mikä on hyvä juttu.





6. Dark

Pimeys on aina ollut lähellä sydäntäni ja tykkään siitä jos saan oleilla pimeässä >.< Pimeyspokemonit ovat varmaan tämän yhtäläisyyden takia kuudentena. Ne ovat myös todella siistejä ja samalla kauniita. Niissä on jotain maagista kuten meedioissakin.






5. Ground

Maatyypeillä on yksi liike, mikä saa sen sijoittumaan niin hyvin ja se on Earthquake! Se on yksi hienoimmista liikkeistä enkä edes tiedä miksi tykkään siitä niin paljon. Maapokemonit ovat muutenkin siistejä vaikkakin vähän hitaita, mutta niillä on hyvä puolustus.






4. Electric

Sähkötyyppien nopeus ja hyökkäys on tehnyt muhun vaikutuksen aikoja sitten. Myös liikkeet on tosi hyviä ja niitä voi käyttää monella tavalla. Rakastan halvaannuttaa vastustajan ja olla nopeampi kuin muut :D Miinuksena sähkötyypeille annan sen, että ne eivät kestä iskuja hyvin, mutta plussaa on, että niillä on vain yksi heikkous.




3. Flying

Wohoo top 3! R-A-K-A-S-T-A-N lintuja! ne on niin ihania kun ne lentää :3 Peleissä niillä on kiva otella, kun ne oikeasti näyttää siltä että ne lentää eikä vaan leiju ilmassa. Myös XY:ssä tulleet ilmataistelut ovat siistejä! Kaikki niiden liikeetkin ovat kauniita ja erityisesti pidän Brave birdistä, koska sen animaatio on niin hieno :D Miinuksena vain se, että "kaikki" lentotyypit ovat myös jotain muuta tyyppiä, yleisimmin normaalia.




2. Normal

Normaalityyppejä on ehkä kivoin käyttää. Ne voi oppia kaikenlaisia kivoja liikkeitä ja se, että ne saa boostin normaalityypin liikkeistä on siistiä. Niilläkään ei ole kuin yksi heikkous ja ne ovat vahvoja muutenkin. Ne ovat jotenkin todella tasapainoisia pokemoneja.






1. Water

Listani ehdoton kuningas ja ensimmäisen paikan ansaitsija on vesipokemonit! Rakastan niissä kaikkea: voimaa, ulkomuotoa, liikkeitä, kauneutta yms yms. Lempipokemonini Vaporeon on vaikuttanut tähän kamalasti :D Pidän myös uimisesta paljon sekä veden juomisesta. Sininen on lempivärini ja vesi on elementtinä lempparini. Vesistartterit ovat myös ihania ja ne vievät starttereiden tyypeistä ensimmäisen sijan. 



Mikä on teidän lempityyppinne? :3

1 kommentti:

  1. Hieno lista sinulla. Tässä olisi omat 10 suosikkityyppiäni, muttei missään järjestyksessä:

    Dark: Yksi suosikkityyppejäni Pokemonissa ja pidän monien tämän tyypin Pokenonien designeista. Suosikkejani ovat mm. Umbreon, Tyranitar, Murkrow, Houndoom, Mighthyena ja Absol.

    Ice: Vaikka jääpokemonit ovat puolustukseltaan heikkoja, niin niillä on hienot designit, hyvät liikkeet ja etu lohikäärmetyyppejä vastaan. Suosikkejani ovat Lapras, Sneasel, Froslass, Glaceon, Abomasnow, Cloyster, Mamoswine ja legendaarinen Articuno.

    Steel: Todella kestäviä ja vastustuskykyisiä monia tyyppejä vastaan. Hyviä liikkeitä tosiaan tuntuu olevan vähän. Suosikkejani ovat mm. Skarmory, Magneton, Metagross, Steelix, Lairon ja Aggron.

    Psychic: Tämän tyypin Pokemoneista tiimiin päätyy melkein aina joku, sillä meedioliikkeet ovat todella voimakkaita. Suosikkejani ovat mm. Alakazam, Xatu, Starmie, Lugia, Lunatone ja Metagross

    Flying: Pidän linnuista todella paljon ja lentotyypin pokemon on myös yksi vakiojäsen tiimeissäni. Usein ne ovat melko nopeita ja niillä on kohtuullisen hyviä iskuja. Omat suosikkini ovat Pidgeotto, Noctowl, Swellow, Wingull, Tropius, Altaria, Talonflame ja Gligar

    Electric: Sähkötyypitkin ovat vakiojäseniä tiimeissäni. Ne ovat nopeita ja niillä on vain yksi heikkous. Suosikkini ovat Ampharos, Lanturn, Raichu, Luxray, Manectric, Electabuzz, Jolteon ja Galvantula.

    Water: Yksi perustyypeistä,,jonka hyödyllisyyttä ei voi tarpeeksi korostaa, varsinkaan luolissa ja vuoristoissa. Liikevalikoima on kattava ja Pokemonien statsit vaihtelevat kivasti. Suosikkejani ovat mm. Blastoise, Feraligatr, Gyarados, Quagsire, Milotic, Starmie, Lanturn, Greninja ja Sharpedo

    Ghost: Mielenkiintoisia pokemoneja joilla on usein melko karmiva tai outo taustatarina sekä hyviä liikkeitä. Suosikkejani ovat Haunter, Gengar, Froslass, Sableye, Phantump, Trevenant, Chandelure, Aegislash ja Giratina

    Fire: Pidän tulityypeistä melko paljon. Niillä on ihan hyviä liikkeitä. Suosikkejani ovat Arcanine, Typhlosion, Ninetales, Charizard, Infernape, Camerupt ja Ho-oh.

    Dragon: Lohikäärmetyypit ovat voimakkaita ja ylvään näköisiä otuksia. Monet niistä ovat tosin legendaarisia. Suosikkejani ovat Salamence, Dragonite, Flygon, Rayquaza, Altaria, Haxorus ja Noivern.

    VastaaPoista